plaats 1: Luc Vleugels

Lid dagelijks bestuur, Burgemeester, Bestuurslid

  • Geboortedatum:

    9 december 1959

  • Geboorteplaats:

    Geel

Getrouwd met Anita, vader van 2 en opa van 3, psycholoog, burgemeester die gaat voor zijn 3de ambtstermijn en die gelooft dat een sterke visie altijd krachtige vleugels geeft.

Heist is de laatste jaren erg veranderd, zowel vanbinnen als naar buiten toe. En toch is het meer dan ooit zichzelf. Heist is meer dan ooit het Platteland met Pit.

Heist leeft hard maar werkt ook hard. Dorpskernen, kerken en kerkhoven worden grondig aangepakt, er wordt stevig gewerkt aan wegen en fietspaden, de strijd tegen het zwerfvuil is ingezet, er is sport- en cultuurinfrastructuur op maat van een grote gemeente als de onze, de weg naar een modern gemeentebedrijf is definitief ingeslagen en we eisen onze terechte plaats op in de regio, ...

Sterk werk, maar er is nog veel te doen. Het nieuwe Heist moet voor de Heistenaar te voelen zijn in alles waar zijn gemeente wat mee te maken heeft. In de meest gezellige en bloeiende handelskern van de regio, in mooie, nieuwe gemeenteparken, in het karaktervolle dorp waarin hij leeft, in de betrokkenheid die hij voelt als zijn gemeentebestuur belangrijke keuzes maakt, in de kwaliteitsvolle voorzieningen en diensten die de gemeente biedt, in het klantvriendelijke loket in een nieuw administratief centrum, in de arbeidstevredenheid die gemeentelijke medewerkers ervaren, in het nieuwe zwembad, de nieuwe academie, het vernieuwde gemeentecentrum, bij het nemen van de bus, de fiets,…

Ik wil dat sterke werk verderzetten. Samen met alle Heiste burgers en nog steeds gedreven door dezelfde, eenvoudige maar ambitieuze visie van dat pittige platteland van ons.